На алеї бульвару Тараса Шевченка висадили квіти разом з родинами загиблих Героїв

12 травня у Тернополі на центральній алеї бульвару Тараса Шевченка висадили квіткові композиції разом з матерями та дружинами загиблих Героїв. Міський голова Тернополя Сергій Надал також взяв участь у цій символічній акції напередодні Дня матері.

«Сьогодні на клумбі, яка присвячена матерям загиблих Героїв, ми традиційно висаджуємо квіти. Дякую усім матерям та дружинам, які долучились до акції, – зазначає Сергій Надал. – Спільними зусиллями ми висадили понад 4 000 рослин семи різних видів. Ці квіти стануть не тільки окрасою нашого міста, а й символом поваги та вшанування пам'яті загиблих Героїв».

Композиція клумби складається із літніх сортових квітів, які незабаром розцвітуть та будуть радувати тернополян та гостей нашого міста.

Нагадаємо, у 2022 році під патронатом міського голови за участі матерів бійців, які загинули на війні, на клумбі у центрі міста у сквері Тараса Шевченка було створено «Квітник Матері».

Окрім того, після висаджування квітів для рідних загиблих Героїв провели майстер - класи та комунікаційні заходи в Українському Домі.