Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про визнання батька таким, що самостійно займається вихованням та утриманням неповнолітньої дитини

При розгляді заяви та відповідних документів …, який зареєстрований за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв…, щодо підтвердження самостійного виховання неповнолітнього сина …, 20.10.2006 року народження, встановлено, що у … та … від спільного шлюбу 20.10.2006 року народився син …. Рішенням Тернопільського міськрайонного суду від 26.04.2016 року шлюб між подружжям розірвано. Батько дитини … повідомив, що після розлучення вихованням сина … займається самостійно, матір … перебуває за межами України. Відповідно до довідки дочірнього підприємства «Авторитет плюс» приватного підприємства «Східний масив» від 12.07.2022 року …разом з неповнолітнім сином … 20.10.2006 року народження, проживають за адресою: м.Тернопіль, вул.., кв…..
Відповідно до інформації Тернопільської Української гімназії ім.І.Франка від 13.07.2022 року №02-12/136, батько … належним чином займається вихованням сина …. Батько постійно контролює навчальну діяльність, цікавиться шкільним життям та успішністю сина, бере активну участь у батьківських зборах та зустрічах.
Відповідно до інформації футбольної школи ТОВ «ФК «Динамо» Київ» від 13.07.2022 року №101/ш, батько …. постійно цікавиться успіхами сина у футбольному клубі, присутній на всіх матчах за участі сина …, бере активну участь у батьківських зборах та зустрічах.
Працівниками служби у справах дітей управління сімʼї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради 13.07.2022 року здійснено візит в сімʼю … за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв…... В ході візиту зʼясовано, що …. разом з сином …., 20.10.2006 року народження, проживають за вищевказаною адресою. Чотирикімнатна квартира знаходиться на 3 поверсі триповерхового будинку, в якій є всі необхідні предмети побуту та вжитку. Для дитини відведено окрему кімнату, в якій наявне ліжко для сну, шафа для одягу, книги, зошити, створено відповідні умови для повноцінного та гармонійного розвитку.
Проведено бесіду з неповнолітньою дитиною …, в результаті якої з’ясовано, що …проживає разом з батьком … і бажає проживати надалі, йому з батьком дуже комфортно, він розуміє його у виборі уподобань. Матір дитини …. інколи телефонує.
Керуючись ст.150 Сімейного кодексу України, ст.ст.8,11,12 Закону України «Про охорону дитинства», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 13.07.2022 року №129,захищаючи майнові інтереси дитини …., виконавчий комітет міської ради вирішив:
1 Визнати батька …таким, що самостійно займається вихованням та утриманням неповнолітнього сина …, 20.10.2006 року народження.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.