Про визнання батька таким, що самостійно займається вихованням та утриманням неповнолітньої дитини

При розгляді заяви та відповідних документів …, який зареєстрований за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв…, щодо підтвердження самостійного виховання неповнолітнього сина …, 20.10.2006 року народження, встановлено, що у … та … від спільного шлюбу 20.10.2006 року народився син …. Рішенням Тернопільського міськрайонного суду від 26.04.2016 року шлюб між подружжям розірвано. Батько дитини … повідомив, що після розлучення вихованням сина … займається самостійно, матір … перебуває за межами України. Відповідно до довідки дочірнього підприємства «Авторитет плюс» приватного підприємства «Східний масив» від 12.07.2022 року …разом з неповнолітнім сином … 20.10.2006 року народження, проживають за адресою: м.Тернопіль, вул.., кв…..
Відповідно до інформації Тернопільської Української гімназії ім.І.Франка від 13.07.2022 року №02-12/136, батько … належним чином займається вихованням сина …. Батько постійно контролює навчальну діяльність, цікавиться шкільним життям та успішністю сина, бере активну участь у батьківських зборах та зустрічах.
Відповідно до інформації футбольної школи ТОВ «ФК «Динамо» Київ» від 13.07.2022 року №101/ш, батько …. постійно цікавиться успіхами сина у футбольному клубі, присутній на всіх матчах за участі сина …, бере активну участь у батьківських зборах та зустрічах.
Працівниками служби у справах дітей управління сімʼї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради 13.07.2022 року здійснено візит в сімʼю … за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв…... В ході візиту зʼясовано, що …. разом з сином …., 20.10.2006 року народження, проживають за вищевказаною адресою. Чотирикімнатна квартира знаходиться на 3 поверсі триповерхового будинку, в якій є всі необхідні предмети побуту та вжитку. Для дитини відведено окрему кімнату, в якій наявне ліжко для сну, шафа для одягу, книги, зошити, створено відповідні умови для повноцінного та гармонійного розвитку.
Проведено бесіду з неповнолітньою дитиною …, в результаті якої з’ясовано, що …проживає разом з батьком … і бажає проживати надалі, йому з батьком дуже комфортно, він розуміє його у виборі уподобань. Матір дитини …. інколи телефонує.
Керуючись ст.150 Сімейного кодексу України, ст.ст.8,11,12 Закону України «Про охорону дитинства», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 13.07.2022 року №129,захищаючи майнові інтереси дитини …., виконавчий комітет міської ради вирішив:
1 Визнати батька …таким, що самостійно займається вихованням та утриманням неповнолітнього сина …, 20.10.2006 року народження.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.