Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про використання спеціальних транспортних засобів TEREN

Враховуючи звернення ТОВ «КОРСАЛ» щодо безоплатного прийняття спеціальних транспортних засобів TEREN, для оперативного обстеження парків міста з метою упередження порушень Правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Тернопільської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню муніципальної інспекції Тернопільської міської ради здійснити експериментальне випробування та використання в парках міста та пішохідних зонах спеціальні транспортні засоби TEREN, модель M4F, з електричним двигуном 3 кВ, 2021 року випуску, в кількості 2 одиниці.
2. Директору КП «ОПКіВ м.Тернополя» забезпечити належне зберігання та утримання спеціальних транспортних засобів зазначених в п.1 рішення.
3. Управлінню муніципальної інспекції до 20.10.2021 надати пропозиції щодо ефективності використання та доцільності прийняття в комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади спеціальних транспортних засобів TEREN.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.