Про використання спеціальних транспортних засобів TEREN

Враховуючи звернення ТОВ «КОРСАЛ» щодо безоплатного прийняття спеціальних транспортних засобів TEREN, для оперативного обстеження парків міста з метою упередження порушень Правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Тернопільської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню муніципальної інспекції Тернопільської міської ради здійснити експериментальне випробування та використання в парках міста та пішохідних зонах спеціальні транспортні засоби TEREN, модель M4F, з електричним двигуном 3 кВ, 2021 року випуску, в кількості 2 одиниці.
2. Директору КП «ОПКіВ м.Тернополя» забезпечити належне зберігання та утримання спеціальних транспортних засобів зазначених в п.1 рішення.
3. Управлінню муніципальної інспекції до 20.10.2021 надати пропозиції щодо ефективності використання та доцільності прийняття в комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади спеціальних транспортних засобів TEREN.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.