Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про включення об’єкта до переліку Першого типу та продовження договору оренди майна комунальної власності шляхом проведення аукціону

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Блаженка І.Р. від 03.03.2021, керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Включити до переліку Першого типу об’єкт, що підлягає передачі в оренду на аукціоні згідно з додатком (додається).

2.Оголосити аукціон про продовження договору оренди на майно комунальної власності, вказане в п.1 рішення, за результатами якого може бути продовжений договір оренди з діючим орендарем Блаженком І.Р. або укладений з новим орендарем.

3.Комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради повідомити заявника про прийняте рішення та оприлюднити в електронній торговій системі оголошення про продовження договору оренди на аукціоні з урахуванням вимог чинного законодавства України.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.