Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про створення та реєстрацію органу самоорганізації населення – вуличного комітету «Джерело - Городище 2021»

Розглянувши звернення ініціативної групи мешканців села Городище про створення органу самоорганізації населення, керуючись Законами України «Про органи самоорганізації населення» та «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Дозволити мешканцям села Городище створити орган самоорганізації населення - вуличний комітет «Джерело-Городище 2021», який буде діяти в межах вулиць Центральна, Східна, Глибока.

2.Основними напрямами діяльності органу самоорганізації населення – вуличного комітету «Джерело - Городище 2021», вказаного в п. 1 рішення, визначити:

2.1 Створення умов для участі жителів села у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції та законів України.

2.2. Задоволення соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів шляхом сприяння у наданні їм відповідних послуг.

2.3. Участь у реалізації соціально-економічного, культурного розвитку відповідної території, інших місцевих програм.

3.Зареєструвати орган самоорганізації населення - вуличний комітет «Джерело - Городище 2021», вказаний в п. 1 рішення, який діє згідно Положення (додається).

4.Рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 02.02.2021 №67 «Про створення та реєстрацію органу самоорганізації населення – вуличного комітету «Джерело» вважати таким, що втратило чиність.