Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження протоколу засідання житлової комісії при виконавчому комітеті міської ради з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам

Розглянувши протокол №1 засідання житлової комісії при виконавчому комітеті міської ради з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам від 23.12.2020р., керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019р. №582 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», відповідно до ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Затвердити протокол №1 засідання житлової комісії при виконавчому комітеті міської ради з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам від 23.12.2020 р. (додається).