Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про комісію з питань погашення заборгованості та легалізації виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків та інших обов’язкових платежів

Внесено зміни відповідно до рішення виконавчого комітету від 13.09.2023 №1061

З метою координації дій та вдосконалення роботи з питань погашення заборгованості та легалізації виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків та внесення обов’язкових платежів, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», та в зв’язку із кадровими змінами, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

Додаток 1 викладено в новій редакції відповідно до рішення виконавчого комітету від 13.09.2023 №1061

1. Затвердити склад комісії з питань погашення заборгованості та легалізації  виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків та інших обов’язкових платежів згідно з додатком 1 (додається).

2. Затвердити положення про комісію з питань погашення заборгованості та легалізації  виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків та інших обов’язкових платежів згідно з додатком 2 (додається).

3. Пункт 1 та пункт 2  рішення виконавчого комітету від 17.04.2013  №368 «Про комісію щодо забезпечення погашення заборгованості із виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків, внесення обов’язкових платежів та вивчення причин збиткової діяльності суб’єктів господарювання» вважати такими, що втратили чинність.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.

Додатки