Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про погодження «Інвестиційної програми комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради на 2021 рік»

Погоджено зміни рішенням ВК від 04.08.2021 №671

   

Розглянувши звернення комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради, керуючись Законами України «Про теплопостачання», «Про місцеве самоврядування в Україні», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012р. №630 та Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 14.12.2012р. №381 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Погодити «Інвестиційну програму комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради на 2021 рік» (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.