Про погодження «Інвестиційної програми комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради на 2021 рік»

Погоджено зміни рішенням ВК від 04.08.2021 №671

   

Розглянувши звернення комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради, керуючись Законами України «Про теплопостачання», «Про місцеве самоврядування в Україні», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012р. №630 та Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 14.12.2012р. №381 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Погодити «Інвестиційну програму комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради на 2021 рік» (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.