Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про звільнення від плати за оренду майна комунальної власності

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішеннями Тернопільської міської ради від 17.03.2020 року №7/п48/3 «Про звільнення від орендної плати», виконавчого комітету від 06.04.2020 року №287 «Про затвердження Переліку видів діяльності, які заборонено і дозволено на території Тернопільської міської територіальної громади до 24 квітня 2020 року», розглянувши звернення орендаря майна комунальної власності, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Звільнити від сплати орендної плати за оренду комунального майна з 18.03.2020 року по 17.05.2020 року, орендаря, який в період запровадження протиепідемічних обмежувальних заходів по запобіганню поширенню коронавірусу COVID-19 на території Тернопільської міської територіальної громади фактично призупинив діяльність в орендованому приміщенні комунальної власності та звернувся в указаний період до орендодавця із відповідною письмовою заявою, згідно з додатком (додається).
2. Комунальній установі Тернопільський міський Палац культури «Березіль» імені Леся Курбаса призупинити нарахування орендної плати, штрафних санкцій та здійснити перерахунок орендної плати за користування майном комунальної власності орендарю, вказаному в додатку до рішення, у відповідності до п.1 даного рішення та без внесення відповідних змін до договору оренди.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.