Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету

  В додаток №1 внесено зміни відповідно до рішення ВК від 11.03.2020р. №204

 

  Враховуючи зміну пасажиропотоків на маршрутах громадського транспорту,  пропозиції мешканців міста,підприємств, установ і організацій, звернення  комунального підприємства «Тернопільелектротранс» від 19.11.2019р. №824/01, в  зв’язку з підготовкою до чергового конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних  маршрутах м.Тернополя та з метою покращення надання транспортних  послуг,керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про  автомобільний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері  господарської діяльності»,виконавчий комітет міської ради

                        ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в додатки 1 та 2 до рішення виконавчого комітету №834 від  29.08.2019р. «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального  користування в м.Тернополі» та викласти їх в новій редакції згідно здодатками 1 та 2  (додаються).

2.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації опублікувати дане  рішення в засобах масової інформації у відповідності до законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань  діяльності виконавчих органів ради В.Є. Дідича.