Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м. Тернополі

В додаток 1 внесено зміни відповідно до рішення ВК від 07.09.2022 № 940

Додаток 1 викладено в новій редакції відповідно до рішення ВК від 06.07.2022 № 689

В додаток 1 внесено зміни відповідно до рішення ВК від 05.08.2020р. № 581

Додатки 1,2 викладені в новій редакції відповідно до рішення ВК від 13.02.2020р. № 130

 

Враховуючи зміну пасажиропотоків на маршрутах громадського транспорту, пропозиції мешканців міста,підприємств, установ і організацій, рекомендації, надані представництвом «Дорнієр Консалтинг ІнтернешеналГмбХ» згідно опрацювання результатів проведених обстежень пасажирських та транспортних потоків, в зв’язку з підготовкою до чергового конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах м.Тернополя та з метою покращення надання транспортних послуг,керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про міський електричний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити Перелік автобусних маршрутів  м. Тернополя і необхідну кількість транспортних засобів на них згідно з додатком 1 (додається).

2.Затвердити Перелік тролейбусних маршрутів м. Тернополя і необхідну кількість транспортних засобів на них згідно з додатком 2 (додається).

3.Пункти 1 та 2 даного рішення набирають чинності після затвердження протоколів конкурсного комітету по визначенню перевізників пасажирів на автобусних маршрутах загального користування та укладення договорів на перевезення з   переможцями конкурсу.

4.Управлінню транспорту, комунікацій та зв'язку при підготовці проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах м.Тернополя використовувати маршрутну мережу, вказану в п.п.1 та 2 даного рішення.

5. Пункти 1та 2 рішення виконавчого комітету від 27.01.2016 року №65 «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м. Тернополі» із змінами та доповненнями, вважати такими, що втратили чинність з моменту введення в дію п.п.1, 2 даного рішення.

6.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації опублікувати дане рішення в засобах масової інформації у відповідності до законодавства.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є. Дідича.

Додатки 1-2 (додаються).