Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення конкурсу

Враховуючи закінчення терміну дії Договору №05 з організації забезпечення паркування транспортних засобів в місті Тернополі від 25.08.2016р., з метою належної організації паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування в м. Тернополі, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», Правилами паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 №1342, рішенням міської ради від 06.06.2019р. №7/35/5 «Про місцеві податки і збори Тернопільської міської територіальної громади», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Провести конкурс з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі на майданчику для платного паркування на вул. Дружби – вул. Мазепи.
2.Управлінню транспорту, комунікацій та зв'язку забезпечити підготовку необхідних документів для проведення конкурсу, вказаному в п.1 даного рішення.
3.Затвердити об’єкт конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі згідно з додатком (додається).
4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.