Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про погодження договору та меморандуму про співпрацю

З метою забезпечення реалізації права дітей Тернопільської міської територіальної громади на здобуття дошкільної освіти, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Погодити:

1.1. Договір між Тернопільською міською радою та Релігійною організацією «Тернопільсько-Зборівська архиєпархія Греко-Католицької церкви» щодо організації функціонування Тернопільського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №7 Тернопільської міської ради (додається).

1.2. Меморандум про співпрацю між Тернопільською міською радою та Релігійною організацією «Тернопільсько-Зборівська архиєпархія Греко-Католицької церкви» (додається).

2. Управлінню освіти і науки Тернопільської міської ради забезпечити фінансування Тернопільського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №7 Тернопільської міської ради, який знаходиться за адресою вул. Паркова, 12 у м.Тернополі, за рахунок коштів бюджету Тернопільської міської територіальної громади у відповідності до затвердженого кошторису.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.