Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення конкурсу з визначення приватного партнера

Керуючись ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про державно-приватне партнерство», Порядку проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо об'єктів державної, комунальної власності та об'єктів, які належать Автономній Республіці Крим, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2011 року № 384, рішенням Тернопільської міської ради № 8/10/08 від 29.10.2021 «Про доцільність здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту «Створення Центру реабілітаційного та відновлювального лікування на базі незавершеного будівництва терапевтичного корпусу КНП «Міська комунальна лікарня №3» по вул. Волинська, 40 в м. Тернопіль», Положення про комісію з питань організації та проведення конкурсу з визначення державного партнера, затвердженого рішенням Тернопільської міської ради №8/10/08 від 29.10.2021, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зав’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити конкурсну документацію для проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства для реалізації проекту «Створення Центру реабілітаційного та відновлювального лікування на базі незавершеного будівництва терапевтичного корпусу Комунального некомерційного підприємства «Міська комунальна лікарня №3» по вул. Волинська, 40 в м. Тернопіль» (далі – Конкурс), згідно з додатком 1 (додається).

2. Затвердити текст Оголошення про проведення Конкурсу, згідно з додатком 2 (додається).

3. Комісії з питань організації та проведення з визначення приватного партнера (надалі Комісія) оголосити Конкурс не раніше, ніж за 30 календарних днів після закінчення військового стану в Україні.

4. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ забезпечити:

- публікацію Оголошення про проведення Конкурсу не менше як у двох  друкованих засобах  масової інформації не пізніше  10 робочих днів  з дня прийняття Комісією  рішення про проведення Конкурсу;

- розміщення Оголошення про проведення Конкурсу одночасно з Інструкцією для Претендентів на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради в день публікації Оголошення про проведення Конкурсу в  друкованих засобах масової інформації. 

5. Комісії забезпечити проведення всіх конкурсних процедур з дотриманням вимог чинного законодавства та Положення про комісію з питань організації та проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту «Створення Центру реабілітаційного та відновлювального лікування на базі незавершеного будівництва терапевтичного корпусу КНП «Міська комунальна лікарня №3» по вул. Волинська, 40 в м. Тернопіль», затвердженого рішенням Тернопільської міської ради  від 29.10.2021 року № 8/10/08.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зав’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування