Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про реорганізацію ДП «Сервіс ТЕТ» КП «Тернопільелектротранс»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Господарським кодексом України, Цивільним кодексом України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Реорганізувати шляхом приєднання Дочірнє підприємство «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства Тернопільелектротранс» (місцезнаходження юридичної особи: 46027, м. Тернопіль, вул. Тролейбусна, 7, код  ЄДРПОУ 38918555 ) до комунального підприємства «Тернопільелектротранс» (місцезнаходження юридичної особи: 46023, м. Тернопіль, вул. Тролейбусна, 7, код ЄДРПОУ 05447987).

2. У результаті реорганізації (шляхом приєднання) припинити юридичну особу – Дочірнє підприємство «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства Тернопільелектротранс» з дати внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи.

3. Встановити строк заявлення кредиторами своїх вимог два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

4. Призначити комісію з реорганізації юридичної особи – Дочірнє підприємство «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства Тернопільелектротранс» (додається).

5. Установити, що до комісій переходять повноваження щодо здійснення керівництва і діяльності Дочірнім підприємством «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства Тернопільелектротранс».

6. Комісії:

6.1. Провести процедуру реорганізації (шляхом приєднання) юридичної особи відповідно до вимог чинного законодавства України.

6.2. Протягом трьох робочих днів з дати прийняття рішення повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняте рішення щодо реорганізації шляхом приєднання Дочірнього підприємства «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства Тернопільелектротранс» до комунального підприємства «Тернопільелектротранс» та подати в установленому законодавством України порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань відповідних записів.

6.3. Після закінчення процедури реорганізації подати органу, що здійснює державну реєстрацію, документи, необхідні для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи в результаті її реорганізації шляхом приєднання.

6.4. Після опублікування оголошення про припинення юридичної особи вжити заходів щодо виявлення кредиторів і письмово повідомити їх про реорганізацію (шляхом приєднання).

6.5. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами забезпечити складання передавального акту та подати його на затвердження виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

6.6. У встановленому порядку вжити необхідних заходів щодо стягнення дебіторської заборгованості та розрахунку з кредиторами.

6.7. Після закінчення процедури реорганізації, але не раніше двох місяців з дати публікації повідомлення, подати органу, що здійснює державну реєстрацію, документи, перелік яких визначений Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» та, які необхідні для проведення державної реєстрації припинення юридичних осіб .

6.8. Вжити інших заходів, пов’язаних з реорганізацією (шляхом приєднання) Дочірнього підприємства «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства Тернопільелектротранс» до комунального підприємства «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради, в порядку, встановленому чинним законодавством України.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.