Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження Положення про Премію імені Володимира Лучаківського

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів, з метою вшанування пам’яті Володимира Лучаківського, для продовження його справи розвитку міста і громади, визнання вкладу наших громадян в історію міста та підтримка інновацій, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Визнати такими, що втратили чинність рішення міської ради від 08.08.2018р. № 7/26/9 «Про затвердження Положення про Премію імені Володимира Лучаківського», від 05.10.2018р. № 7/28/30 «Про внесення змін в рішення міської ради від 08.08.2018р. № 7/26/9 «Про затвердження Положення про Премію імені Володимира Лучаківського».
2. Запровадити щорічне вручення Премії імені Володимира Лучаківського у трьох номінаціях: «Майбутнє створюється сьогодні»; «Формування позитивного іміджу міста»; «Культурно-мистецькі, наукові та інноваційні досягнення».
3.Затвердити склад організаційного комітету з присудження Премії імені Володимира Лучаківського, згідно з додатком 1 (додається).
4. Затвердити Положення про Премію імені Володимира Лучаківського, згідно з додатком 2 (додається).
5. Фінансовому управлінню, відділу обліку та фінансового забезпечення за погодженням постійної комісії з питань бюджету та фінансів щорічно передбачати в місцевому бюджеті Тернопільської міської територіальної громади кошти на виплату грошової частини Премії імені Володимира Лучаківського.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів.

Додаток 1-2 (додаються)