Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про скорочення термінів надання послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі

14.05.2020 р.
№ 117

 

Про скорочення термінів надання послуг,
що надаються через Центр надання
адміністративних послуг у місті Тернополі

 

З метою врахування і задоволення потреб суб'єктів звернень у отриманні послуг виконавчих органів Тернопільської міської ради, надання яких було ускладнене в період карантину, спричиненого пандемією коронавірусу:

1. Затвердити перелік послуг виконавчих органів Тернопільської міської ради, термін надання яких скорочується, згідно з додатком (додається).

2. Керівникам виконавчих органів ради, послуги яких визначені пунктом 1 даного розпорядження до 22.05.2020:

2.1. Внести зміни до рішень виконавчого комітету, якими регулюється порядок надання даних послуг, в частині термінів надання послуг (за необхідності).

2.2. Внести зміни до інформаційних та технологічних карток відповідних послуг.

3. Начальнику відділу «Центр надання адміністративних послуг» з дня підписання розпорядження забезпечити здійснення адміністраторами контролю за термінами надання послуг, визначеними пунктом 1 розпорядження.

4. Головному спеціалісту з питань управління якості до 27.05.2020 подати на затвердження інформаційні та технологічні картки послуг, визначених п.1. даного розпорядження.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича, заступника міського голови – керуючого справами, уповноваженого з питань системи  управління  якістю  І.С.Хімейчука.

 

Міський голова                                                                           С.В. Надал