Вітання міського голови Тернополя Сергія Надала з нагоди Дня рятувальника

Дорогі тернополяни, українці, друзі!

Сьогодні ми вшановуємо тих, хто завжди на передовій боротьби з лихом і небезпекою - наших рятувальників. Ці люди щодня ризикують власним життям, щоб врятувати інших.

Для мене це не просто слова. Я бачив, як наші рятувальники працюють в екстремальних умовах - під час пожеж, аварій, стихійних лих. Їхня робота вимагає не лише професіоналізму, а й неабиякої мужності та самовідданості.

Особливо хочу відзначити героїзм наших рятувальників під час війни. Вони одними з перших виїжджають на місця ракетних ударів, витягують людей з-під завалів, гасять пожежі під обстрілами. Багато хто з них зараз на фронті, рятуючи життя наших захисників.

Тернопільські рятувальники завжди на висоті. Завдяки їм наше місто почувається в безпеці. Вони оперативно реагують на всі надзвичайні ситуації, будь то пожежа, аварія чи природне лихо.

Я пишаюся тим, що ми змогли забезпечити наших рятувальників сучасною технікою та обладнанням. Але головне - це люди, їхній професіоналізм і відданість справі. Дорогі рятувальники! Ви - справжні герої нашого часу. Ваша робота - це щоденний подвиг.

Від імені всіх тернополян дякую вам за вашу службу, за врятовані життя, за спокій і безпеку нашого міста. Бажаю вам міцного здоров'я, витримки, професійних успіхів. Нехай Бог береже вас і ваші родини. А ми завжди будемо підтримувати вас і пам'ятати про ваш героїзм.

Зі святом вас, дорогі рятувальники!

Слава Україні!