«е-Тернопіль. Портал мешканця» вже доступний: отримуйте міські послуги онлайн

З 17 вересня жителі Тернопільської громади можуть скористатися новим електронним сервісом «е-Тернопіль. Портал мешканця», який вже доступний за посиланням https://e-ternopil.gov.ua/.

Портал складається з трьох розділів: «Послуги», «Е-приймальня», «Е-демократія»:

Розділ «Послуги», за допомогою яких мешканці можуть подати заявки на отримання послуг, які надаються у нашому ЦНАПі, повністю онлайн – від процесу створення заявки, підписання – до отримання відповіді.

Через розділ «е-Приймальня» можна подавати звернення, запити та листи до Тернопільської міської ради онлайн та отримувати відповіді в особистому кабінеті на порталі.

«Е-демократія» - це «Опитування» та «Обговорення», за допомогою яких мешканці можуть висловлювати свою думку щодо важливих питань та впливати на життя міста.

Практично усі розділи Порталу інтегровані з мобільним застосунком «е-Тернопіль», яким вже користуються більше як 90 000 користувачів.

Наразі на платформі можна замовляти 10 основних міських послуг онлайн, підписувати документи електронним підписом, а також брати участь в опитуваннях та обговореннях.

Портал розроблений у рамках проекту «Місцеві ініціативи щодо відкритого врядування та прав людини на місцевому рівні в Україні», що фінансується Проєктом Конгресу Ради Європи.