У Тернополі відсвяткували Міжнародний день молоді: зустріч з міським головою та кінопоказ просто неба

12 серпня на Набережній Тернопільського ставу відбулися святкові заходи з нагоди Міжнародного дня молоді.

Привітав тернопільську молодь зі святом і міський голова Сергій Надал.

«Першочергово віддаємо шану молодим захисникам та захисницям, які загинули на фронті, поклали життя за нашу незалежність та свободу. Наш святий обов’язок збудувати таку Україну, про яку мріяли наші Герої, – зазначає міський голова. – Для мене тернопільська молодь – найкраща у світі. Справжні патріоти з активною громадською позицією. Справжні лідери громадської думки Тернополя, формуєте тренд нашого міста. Перебуваєте на передовій всіх фронтів воюючої України – на військовому, волонтерському, тиловому. Допомагаєте фронту та жертвам московської агресії. Пишаюся тим, що щодня працюю з нашою молоддю».

З нагоди свята Сергій Надал вручив подяки, цінні подарунки за активну громадську діяльність представникам молодіжних організацій громади. Після нагородження відбулася зустріч з міським головою «Діалоги з мером «ЗапитуйТЕ», де охочі могли поспілкуватись про молодіжну політику та молодь загалом.

В день свята для молоді організували низку цікавих заходів. Зокрема, інтелектуальна гра «ПознайомТеся», де учасники перевіряли свої знання про молодіжну політику в громаді та дізнавалися нову інформацію про організації міста. О 19:00 розпочалися веселі заходи для молоді, де можна було пограти в настільні ігри «ВигравайТЕ» та поспівати у колі друзів і однодумців «НасолоджуйТеся».

Святкування завершилося о 21:00 показом просто неба фільму «Довбуш» режисера Олеся Саніна.

Більше фото зі святкування у розділі «Галерея».