У Тернополі продовжуються поточні ремонти дорожнього покриття проїзних та пішохідних ділянок

У Тернополі продовжуються поточні ремонти дорожнього покриття проїзних частин та пішохідних ділянок.

Так, цими днями працівники підрядної організації вклали верхній шар асфальтобетонного покриття від вул. Михайла Грушевського до вул. Юліуша Словацького. Проведено роботи з ліквідації напливів асфальтобетонного покриття проїзної частини на вул. Князя Василя Костянтина Острозького.

Сьогодні, 13 липня роботи продовжуються на вул. Збаразькій. Зокрема,  в районі транспортної розвʼязки вулиць Збаразька – Бродівська-Галицька-Вояків Дивізії «Галичина» підрядники виконують нарощення горловин оглядових колодязів інженерних мереж. На цьому об’єкті також ліквідують напливи асфальтобетонного покриття проїзної частини на пішохідному переході.

На вул. Промисловій влаштовують корито та піщано-щебеневу основу тротуару.

Також у центральній частині міста проводять мощення тротуару плиткою, що на ділянці від вул. Білецької в напрямку вул. Замкової.

Робітники вже зробили перемощення базальтової бруківки проїзної частини бульв. Тараса Шевченка та тепер впорядковують  територію. Рух цією ділянкою буде відновлено уже сьогодні, 13 серпня.

У місті ремонтують двори та міжквартальні проїзди.  На вул. Торговиця, 26 проводиться влаштування  бордюрів та корита проїзду. На бульв. Данила Галицького (від ж/б на просп. Степана Бандери, 92 до просп. Степана Бандери) проводять бетонування сходів та мощення тротуарів плиткою.