Запрошуємо тернополян надати пропозиції щодо нових електронних послуг

Тернопільська міська рада у співпраці з Радою Європи працює над реалізацією грантового проекту «е-Тернопіль – відкрите урядування» з метою забезпечення тернополян якісними онлайн-послугами.

Проект передбачає презентацію влітку 2024 року оновленого порталу «е-Тернопіль. Веб-портал», де буде реалізований функціонал повного циклу замовлення послуги онлайн та отримання відповіді у персональний кабінет мешканця.  На порталі будуть доступні послуги громадянам у різних сферах – від замовлення копій рішень до отримання різних дозволів.

З метою ефективної реалізації проекту закликаємо тернополян взяти участь в опитуванні та надати інформацію щодо електронних послуг, які повинні бути реалізовані в першу чергу.

Збір пропозицій триває до 5 квітня 2024 року. Опитування доступне за посиланням.

Місцева ініціатива «е-Тернопіль – відкрите врядування» виконується в рамках Грантової Угоди з Офісом Ради Європи в Україні як частина проєкту «Посилення багаторівневого врядування, демократії та прав людини на місцевому рівні в Україні», що реалізується Конгресом в рамках Плану дій Ради Європи для України «Стійкість, відновлення та відбудова» на 2023-2026 роки.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •