У Тернополі Міністерство цифрової трансформації відкриє центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

У рамках національного проєкту із розвитку підприємництва, який ініційований Міністерством цифрової трансформації України, у Тернополі відкриють центр підтримки підприємців Дія.Бізнес.

Проєкт має на меті інформаційну та практичну допомогу для представників мікро-, малого та середнього бізнесу. Відкриття центру заплановане на осінь цього року.

Як зазначила заступниця міністра цифрової трансформації  з питань євроінтеграції Валерія Іонан, цьогоріч понад 50 громад виявили бажання створити центри підтримки підприємництва, а центр Дія.Бізнес у Тернополі сформує ком’юніті креативних людей малого та середнього бізнесу, які зараз є драйверами інновацій.

Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації з питань цифрової трансформації Михайло Гапула інформує, у центрах Дія.Бізнес підприємці зможуть отримувати безкоштовні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, дізнаватись про актуальні можливості розвитку та фінансові програми для бізнесу.

У центрі також буде доступне тестування продукту на спеціальній pop-up-локації. Підприємці, зокрема, зможуть обмінюватись досвідом та налагоджувати бізнес-зв’язки.

Центр Дія.Бізнес у Тернополі буде розташований у бізнес-центрі К15, що на вул. 15-Квітня.