Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Кобзарівського старостинського округу

Відповідно до розпорядження міського голови від 17 січня 2022р. №7 «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинському округу Тернопільської міської територіальної громади», з метою врахування думки громадян та сприяння територіальній громаді у здійсненні права на участь у місцевому самоврядуванні, Тернопільською міською радою  проводиться громадське обговорення кандидатури старости Кобзарівського  старостинського округу у термін з 21.01.2022р. по 18.02.2022рв селах: Кобзарівка,Вертелка, Городище, Носівці.

На посаду старости вноситься кандидатура Туткалюк Ольги Миколаївни.

Громадське обговорення проводиться в формі вивчення громадської думки - шляхом відвідування місць проживання громадян старостинського округу.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Кобзарівського старостинського округу можуть використати поштову адресу: 46000 м.Тернопіль вул.Листопадова, 5 або електронну адресу: ternopil_rada@ukr.net.

Інформація про результати громадського обговорення буде оприлюднена на веб-сторінці міської ради.