Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинському округу Тернопільської міської територіальної громади

17.01.2022р.

№7

 

Про початок проведення громадського

обговорення кандидатури старости в

старостинському округу Тернопільської

міської територіальної громади

 

Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42, ст. 541 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости у Тернопільській міській територіальній громаді, затвердженого рішенням міської ради від 17.12.2021 №18/11/26, з метою сприяння територіальній громаді у здійсненні права на участь у місцевому самоврядуванні та залучення громадськості до обговорення кандидатур на посаду старости в старостинському округу Тернопільської міської територіальної громади:

1. Виношу на громадське обговорення кандидатуру на посаду старости в межах Кобзарівського старостинського округу – Туткалюк Ольги Миколаївни.

2. Громадське обговорення провести на території Кобзарівського старостинського округу Тернопільської міської територіальної громади, з оформленням підписних листів про підтримку запропонованого кандидата на кожному етапі громадського обговорення в період з 21.01.2022 року по 18.02.2022 року.

3. Утворити Комісію з проведення громадського обговорення кандидатури старости Тернопільської міської територіальної громади (далі – Комісія) у складі згідно з додатком, що додається.

4. Комісії, утвореній даним розпорядженням:

4.1. не пізніше 5 робочих днів після закінчення терміну громадського обговорення оформити протокол громадського обговорення;

4.2. опитування громадян проводити з дотриманням протиепідемічних правил та норм.

5. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ у триденний строк від дати прийняття даного розпорядження оприлюднити інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення на веб сайті міської ради, на веб-сторінці міської ради в соціальній мережі «Фейсбук».

6. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                               Сергій НАДАЛ