Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про усунення порушень у сфері благоустрою

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», Земельним кодексом України, Правилами благоустрою Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи протокольне доручення наради при міському голові від 05.06.2024 №29.9.1, звернення КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» Тернопільської міської ради  від 19.02.2024 №7/2024 та висновок СОД ФОП Дикого …. з вартості робіт по знесенню аварійного дерев’яного пірсу, що знаходиться в районі відпочинково-прогулянкової зони «Циганка» на вул. Білецькій у м.Тернополі, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Постійно діючій робочій групі, яка створена рішенням виконавчого комітету №276 від 07.04.2015 «Про створення постійно діючої робочої групи» організувати та провести роботи з демонтажу об’єкта благоустрою - пірса, який знаходиться  в районі відпочинково-прогулянкової зони «Циганка» на вул. Білецькій у м.Тернополі.

2. Постійно діючій робочій групі повідомити власників, у разі встановлення, про можливість самостійного демонтажу об’єкта вказаного в п. 1 даного рішення в 10-денний термін з дня прийняття рішення.

3.  ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР», ПП «Східний масив» та іншим спеціалізованим організаціям  надати робочій групі спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу об’єкта вказаного в п.1 даного рішення.

4. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.

5. КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» Тернопільської міської ради:

5.1. до завершення робіт з демонтажу об’єкта вжити заходів безпеки, встановивши огородження та інформаційну таблицю;

5.2. прийняти на баланс утворені відходи після демонтажу (металобрухт).

6. При виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського районного управління  поліції ГУНП у Тернопільській області.

7. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ Тернопільської міської ради оприлюднити рішення в засобах масової інформації.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського та управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради.