Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про усунення порушень у сфері благоустрою

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», Земельним кодексом України, Правилами благоустрою Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи доручення міського голови від 31.05.2024 №59/1.1 та звернення управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради від 04.06.2024 №147/19, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.  Постійно діючій робочій групі, яка створена рішенням виконавчого комітету від 07.04.2015 №276 «Про створення постійно діючої робочої групи»  в 20-денний термін з дня прийняття рішення організувати та провести роботи з демонтажу технічних засобів регулювання дорожнього руху:

1.1.      бетонних клумб у кількості 7 (сім) шт., які влаштовано на бульварі Данила Галицького, 1;

1.2.      паркувального  блокіратора у кількості 1 (один) шт., який влаштовано на вул. Мирона Тарнавського, 2;

1.3.      бетонних клумб у кількості 2 (дві) шт. та 2 (два) горщики, які влаштовано на вул. Богдана Хмельницького, 33;

1.4.      металевих стовпчиків 2 (дві) шт., які влаштовано на вул. Миколая Коперника,3.

2. Постійно діючій робочій групі повідомити власників, у разі встановлення, про можливість самостійного демонтажу об’єктів вказаних в п. 1  рішення в 10-денний термін з дня прийняття рішення.

3.  ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР»  та ПП «Східний масив» та іншим спеціалізованим організаціям виділити на вимогу робочої групи необхідну техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу об’єктів вказаних в п.1  рішення.

4. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.

5. Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих об’єктів  оформити відповідними актами.

6. При виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського районного управління  поліції ГУНП у Тернопільській області.

7. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ Тернопільської міської ради оприлюднити рішення в засобах масової інформації.

8. Визначити, що повернення демонтованих засобів здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського та управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради.