Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про прийняття та передачу на баланс

ЗАТВЕРДЖЕНО рішенням міської ради від 19.04.2024 №8/38/26

З метою забезпечення стабільності Водного сектору України, належної експлуатації та утримання у відповідному стані майна, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти безоплатно у власність та на баланс Тернопільської міської ради від громадської організації «Гоулокал» автомобіль укомплектований асенізатором комбінований загальною вартістю 3314915,17 грн. (три мільйони триста чотирнадцять тисяч дев’ятсот п’ятнадцять гривень 17 копійок).

2. Передати безоплатно з балансу Тернопільської міської ради на баланс Комунального підприємства «Тернопільводоканал» товарно-матеріальні цінності загальною вартістю 3314915,17 грн. (три мільйони триста чотирнадцять тисяч дев’ятсот п’ятнадцять гривень 17 копійок) вказані  в п.1. даного рішення.

3. Відділу обліку та фінансового забезпечення провести документальне оформлення прийняття та передачі майна згідно чинного законодавства.

4. Комунальному підприємству «Тернопільводоканал» використовувати безоплатно переданий автомобіль укомплектований асенізатором комбінований за цільовим призначенням.

5. Винести дане рішення на затвердження сесії Тернопільської міської ради.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з  питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського та заступника міського голови – керуючого справами Івана Хімейчука.