Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішень виконавчого комітету міської ради

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», «Про адміністративні послуги», Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 №495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» з метою забезпечення відкритості та доступності інформації про послуги, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни  до рішень виконавчого комітету Тернопільської міської ради, а саме:

1.1.  В додатку 1 до рішення виконавчого комітету № 986 від 14.09.2022 « Про затвердження реєстрів» назву послуги А-11-01  «Взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання»

замінити на «Взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання та надання житла з видачею ордера на вселення в житлове приміщення».

1.2. В додатку 1 до рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі» назву послуги А-11-01 «Взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання» замінити на «Взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання та надання житла з видачею ордера на вселення в житлове приміщення».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови-керуючого справами, уповноваженого з питань системи управління якістю Івана Хімейчука.