Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження висновку про відібрання малолітньої дитини

Відповідно до ст. 170 Сімейного кодексу України, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про охорону дитинства»,  п. 8 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності  органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 17.02.2023 року № 25, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1.Затвердити висновок про відібрання малолітньої дитини … 09.04.2019 року народження, без позбавлення батьківських прав (висновок додається).

2.Інформувати Тернопільську місцеву прокуратуру про відібрання малолітньої дитини … 09.04.2019 року народження від матері … без позбавлення батьківських прав.

3.Доручити службі у справах дітей управління сім’ї, молодіжної політки та захисту дітей Тернопільської міської ради підготувати позовну заяву та вжити заходів щодо звернення до суду про відібрання малолітньої дитини … 09.04.2019 року народження від матері …без позбавлення батьківських прав.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.