Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про погодження неповнолітньому укладання договору дарування частини квартири на його ім’я та надання дозволу на дарування частини квартири на ім’я малолітньої дитини

При розгляді заяви та відповідних документів …, …, які зареєстровані за адресою: м.Тернопіль, вул.., кв…, встановлено, що батько дітей … бажає здійснити дарування квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв… на ім’я неповнолітнього … 31.10.2007 року народження, малолітньої дитини … 24.12.2018 року народження в рівних частках.

Квартира за адресою: м.Тернопіль, вул.., кв… належить на праві приватної власності … на підставі договору купівлі-продажу, посвідченого 16.10.2013 року приватним нотаріусом Тернопільського міського нотаріального округу Костецьким Ю.Г..

Керуючись ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, захищаючи майнові та житлові інтереси дітей …, …, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Погодити неповнолітній дитині … 31.10.2007 року народження, враховуючи згоду батьків …, …, укладання … договору дарування 1/2 частини квартири за адресою: м.Тернопіль, вул.., кв… на його ім’я.

2.  Надати …, … дозвіл на укладання договору дарування 1/2 частини квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв…на ім’я малолітньої дитини … 24.12.2018 року народження.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.