Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження протоколу електронного аукціону

Керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Положенням про оренду комунального майна Тернопільської міської територіальної громади затвердженого рішенням Тернопільської міської ради від 29.10.2021 №8/10/21 «Про порядок оренди майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити протокол проведення електронного аукціону №LLР001-UA-20221028-28161на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Тернопіль, Шпитальна,2 загальною площею 265,5кв.м, розміщеного на другому поверсі головного корпусу лікарні (додається).

2.Продовжити договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого ) майна що належить до комунальної власності  укладений з Товариством з обмеженою відповідальністю «Ортоклініка» (код ЄДРПОУ 38248351), юридична адреса:м.Тернопіль, вул. Шпитальна, 2 на майно комунальної власності, згідно з додатком (додається).

3. Комунальному некомерційному підприємству «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» укласти договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності, згідно даного рішення, з правом його продовження у відповідності до вимог чинного законодавства України.

4. Комунальному підприємству «Земельно – кадастрове бюро» в 10-ти денний термін з прийняття рішення виготовити довідку про грошову оцінку земельної ділянки та довідку - розрахунок місячного розміру плати за землю на об’єкт оренди, вказаний в додатку до даного рішення, а орендарю провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.