Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 02.02.2011 року №90 «Про визначення посадових осіб, які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням міської ради від 22.11.2018 року №7/30/135 «Про внесення змін до рішень міської ради», відповідно до Наказу міністерства соціальної політики № 1201 від 06.08.2019 року «Про затвердження Інструкції з оформлення посадовими особами органів опіки та піклування матеріалів про адміністративні правопорушення», виконавчий комітет міської ради,
вирішив:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 02.02.2011 року №90 «Про визначення посадових осіб, які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення» доповнивши його пунктом 2.5. наступного змісту: Посадових осіб служби у справах дітей управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради (ч. 5, 6 ст. 184, ст. 188-50 КУпАП) за невиконання рішення органу опіки та піклування, невиконання законних вимог посадових (службових) осіб служби у справах дітей управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей та посадових (службових) осіб органу опіки та піклування. Створення перешкод посадовим (службовим) особам служби у справах дітей управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей, посадовим (службовим) особам органу опіки та піклування при здійсненні інших покладених на них законом повноважень.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.