Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження персонального складу технічного загону для ліквідації надзвичайних ситуацій на території Тернопільської міської територіальної громади

Додаток 1 викладено в новій редакції згідно рішення виконавчого комітету від 02.04.2024 №504

Керуючись ст.33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», частини другої ст. 19, ст. 27 Кодексу цивільного захисту України, постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 № 616 «Про затвердження Положення про добровільні формування цивільного захисту», розпорядженням міського голови від 15.07.2022 № 160 «Про створення технічного загону» у зв’язку з актом збройної агресії російської федерації, з метою виконання допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території Тернопільської міської територіальної громади в період дії воєнного стану виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити персональний склад технічного загону для ліквідації надзвичайних ситуацій на території Тернопільської міської територіальної громади згідно з додатком 1 (додається).

2.Покласти обов’язки керівника технічного загону для ліквідації надзвичайних ситуацій на території Тернопільської міської територіальної громади на начальника комунальної установи - місцева пожежна команда Тернопільської міської ради.

3.Координацію за подальшу реєстрацію членів технічного загону для ліквідації надзвичайних ситуацій на території Тернопільської міської територіальної громади покласти на начальника комунальної установи - місцева пожежна команда Тернопільської міської ради.

4.Затвердити види допоміжних робіт для залучення технічного загону для ліквідації надзвичайних ситуацій на території Тернопільської міської територіальної громади згідно з додатком 2 (додається).

5.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології у разі настання надзвичайних ситуацій техногенного характеру та/або необхідності виконання робіт щодо ліквідації можливих наслідків збройної агресії російської федерації, пов’язаних з пошкодженням будівель, споруд, об’єктів благоустрою чи інфраструктури та проведення інших невідкладних робіт на території Тернопільської міської територіальної громади забезпечити укладення договорів та відшкодування витрат суб’єктам господарювання спеціалізована техніка та механізми яких визначені у розпорядженні міського голови від 15.07.2022 №160 «Про створення технічного загону» у відповідності до розрахунків (актів), прийнятих відділом технічного нагляду Тернопільської міської ради.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у межах розподілу повноважень.