Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про організацію громадських робіт у 2022 році

В додаток  2 внесено зміни відповідно до рішення виконавчого комітету від 28.09.2022 №1040

В додаток  1 внесено зміни відповідно до рішення виконавчого комітету від 27.07.2022 №760

В додатки 1, 2 внесено зміни відповідно до рішення виконавчого комітету від 23.02.2022 №169

 

Відповідно зі статтею 31 Закону  України «Про зайнятість населення», Порядком організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №175 від 20.03.2013 року, з метою організації громадських робіт для вирішення ряду суспільно-корисних питань на території Тернопільської міської територіальної громади, сприяння зайнятості безробітних, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Організувати у 2022 році за участю державної служби зайнятості оплачувані громадські роботи на підприємствах, організаціях, установах комунальної форми власності, а також за договорами – у інших роботодавців з метою надання додаткової соціальної підтримки та забезпечення тимчасової зайнятості осіб, які шукають роботу та безробітних.

2. На території Тернопільської міської територіальної громади  визначити:

2.1 Види громадських робіт, що відповідають потребам громади, мають економічну, соціальну та екологічну користь згідно додатку 1 (додається).

2.2 Перелік роботодавців для організації та  проведення громадських робіт згідно додатку 2 (додається).

3.Управлінню сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради, Тернопільському міськрайонному центру зайнятості забезпечити укладання договорів на організацію громадських робіт для безробітних та їх фінансування з коштів бюджету громади та Фонду загальнообов‘язкового державного соціального страхування на випадок безробіття відповідно до чинного законодавства, в межах виділених коштів.

4.Рекомендувати  роботодавцям  громади, що мають  потребу в проведенні інших тимчасових робіт за рахунок коштів роботодавців та інших джерел, не заборонених законодавством, подавати центру зайнятості інформацію про потребу в робочій силі для укомплектування тимчасових робочих місць. 

5.Тернопільському міськрайонному центру зайнятості:

5.1.Довести дане рішення до відома підприємств, установ та організацій Тернопільської міської територіальної громади шляхом опублікування на офіційному сайті Тернопільської міської ради;

5.2.Інформувати відділ звернень та контролю документообігу управління організаційно-виконавчої роботи міської ради про хід виконання даного рішення до 10 липня 2022 року та 10 січня 2023 року.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.