Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Щодо доцільності підготовки ТЕО проекту на базі незавершеного терапевтичного корпусу КНП «Міська комунальна лікарня №3»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державно-приватне партнерство», Порядком проведення аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2011 р. № 384 «Деякі питання організації здійснення державно-приватного партнерства», зі змінами, внесеними постановою Кабінету міністрів України № 294 від 22.04.2020 року «Про внесення змін до Порядку проведення аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства», враховуючи висновок проектної групи з розроблення та реалізації проекту державно-приватного партнерства від 06.09.2021 виконавчий комітет

ВИРІШИВ:

1. Визнати доцільним розроблення техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) проекту «Створення Центру реабілітаційного та відновлювального лікування на базі незавершеного будівництва терапевтичного корпусу КНП «Міська комунальна лікарня №3» по вул. Волинська, 40 в м. Тернопіль», що реалізовуватиметься в рамках державно-приватного партнерства.
2. Доручити проектній групі:
2.1. Розробити ТЕО проекту «Створення Центру реабілітаційного та відновлювального лікування на базі незавершеного будівництва терапевтичного корпусу комунального некомерційного підприємства «Міська комунальна лікарня №3» по вул. Волинська, 40 в м. Тернопіль»
2.2. Подати пропозиції про здійснення державно-приватного партнерства проекту «Створення Центру реабілітаційного та відновлювального лікування на базі незавершеного будівництва терапевтичного корпусу комунального некомерційного підприємства «Міська комунальна лікарня №3» по вул. Волинська, 40 в м. Тернопіль»
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира Дідича та Ігоря Крисоватого.