Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 31.03.2021р. №263 «Про проведення конкурсу кращих практик в багатоквартирному житловому фонді Тернопільської міської територіальної громади»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою популяризації кращих практик в багатоквартирному житловому фонді, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 31.03.2021р. №263
«Про проведення конкурсу кращих практик в багатоквартирному житловому фонді Тернопільської міської територіальної громади», а саме:
- п.2. викласти у наступній редакції: «Відділу обліку та фінансового забезпечення Тернопільської міської ради здійснити грошові виплати переможцям конкурсу за рахунок коштів цільового фонду.
- рішення доповнити п.3. та викласти його у наступній редакції: «Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.