Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу в оренду майна комунальної власності та включення об’єкту до Переліку другого типу

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Кіцак Ю.В., керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», рішенням сесії Тернопільської міської ради № 8/2/31 від 18.12. 2020 року «Про затвердження додаткового переліку підприємств, що надають соціально важливі послуги населенню, які мають право на отримання в оренду комунального майна без проведення аукціону», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Включити до Переліку другого типу об’єкт, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону, згідно з додатком (додається).
2. Надати в оренду фізичній особі - підприємцю Кіцак Ю.В.(ідентифікаційний код …, юридична адреса: вул. Березова, 4/2д, м. Тернопіль, Тернопільського району, Тернопільської області) майно комунальної власності вказане в п.1 даного рішення.
3. Управлінню освіти і науки укласти договори оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належать до комунальної власності, згідно даного рішення, з правом їх продовження у відповідності до вимог чинного законодавства України.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.