Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про організацію заходів щодо підготовки територій міських пляжів

З метою забезпечення організованої рекреації, у зв’язку з настанням сприятливих погодних умов для купання на відкритих водоймах та на виконання вимог наказу МВС України від 10.04.2017 № 301 «Про затвердження правил охорони життя на водних об’єктах України», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Купальний сезон розпочати 5 червня 2021 року і завершити 15 вересня 2021 року.
2. Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» на відпочинково-прогулянковій зоні «Циганка» (земельна ділянка берегової території з прилеглим водним простором протяжністю 90 м. на вул. Білецькій) та ФОП Івасишин О.С., як орендарю території «Дальнього пляжу» на вул. Чумацькій, забезпечити:
2.1. проведення необхідних обов’язкових робіт з облаштування пляжів та місць масового відпочинку людей відповідно до вимог наказу МВС України від 10.04.2017 №301 «Про затвердження правил охорони життя на водних об’єктах України»,
2.2. організацію функціонування рятувального поста з чергуванням матросів-рятувальників протягом купального сезону із забезпеченням обладнання та іншого необхідного майна.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.