Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про забезпечення проведення в місті Тернополі, ½ Кубку України з футболу – 2020/2021

З метою належного забезпечення проведення в місті Тернополі ½ Кубку України з футболу – 2020/2021, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Суб'єктам господарювання, які зареєстровані в установленому порядку, та суб'єктам господарювання, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отриману згідно з вимогами законодавства України, обмежити торгівлю, шляхом заборони їх реалізації з 14.00 до 19.00 години 21.04.2021 року, пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у стаціонарних об'єктах торгівлі, малих архітектурних формах та тимчасових спорудах торговельного призначення, окрім закладів ресторанного господарства (кафе, бари, заклади громадського харчування, ресторани тощо) на території вулиць прилеглих до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича, а саме: вул.Весела, вул.Клінічна, вул.Коцюбинського, вул.Петрушевича, вул.Паркова, просп.Степана Бандери (від будинку №12 до № 36 включно), а також на Привокзальній площі.

2. Обмежити рух автотранспорту по вул. Клінічній, вул. Шухевича, від вул. Веселої в сторону просп. Степана Бандери, вул. Парковій від вул. Зелена в сторону вул. Шухевича окрім спецтранспорту та вул. Коцюбинського окрім мешканців, які проживають по вказаній вулиці.

3. Управлінню муніципальної інспекції забезпечити контроль за паркуванням транспортних засобів на прилеглих до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича вулицях, визначених у п. 2 даного рішення, та обмеження дорожнього руху по вул.Коцюбинського окрім мешканців, які проживають по вказаній вулиці.

4. Встановити тимчасовий дорожній знак «3.34 Зупинку заборонено» з табличкою (зона дії по проспекту Степана Бандери в районі Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича) для заборони хаотичного паркування транспортних засобів.

5. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.