Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 30.11.2011 №2032

Розглянувши звернення приватного підприємства «ТернопільКомСервіс», враховуючи технічний висновок КП «Місто» про відповідність архітектурно-планувальним та санітарним нормам і стану конструкцій приміщень гуртожитку №… за адресою проспект Злуки, 17, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про основи містобудування», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в п.1 рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 30.11.2011 № 2032 «Про погодження перепланувань приміщень гуртожитку за адресою проспект Злуки, 17» та виключити з переліку приміщень гуртожитку за адресою проспект Злуки, 17, перепланування яких не погоджено, приміщення №… загальною площею 27,2 кв.м в частині виконаного перепланування, згідно технічного висновку комунального підприємства «Місто» (без прибудови).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук, Владислава Стемковського.