Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про безоплатну передачу на баланс майна комунальної власності

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Типовим положенням про бухгалтерську службу бюджетної установи, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.01.2011 року №59, у зв’язку з закінченням договору позички спільної власності об’єктів територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Безоплатно передати з балансу Тернопільського ліцею №21-спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети на баланс комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини» майно згідно з додатком (додається).

2. Тернопільському ліцею №21- спеціалізованій мистецькій школі імені Ігоря Герети та комунальній установі Тернопільської обласної ради «Музею національно-визвольній боротьбі Тернопільщині» здійснити передачу-прийняття майна зазначеного в додатку до рішення згідно вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.