Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу систем відеоспостереження

З метою здійснення цілодобового відеонагляду за привокзальним майданом залізничного вокзалу, елементами благоустрою, зеленими насадженнями та освітленням на прилеглій території до вул.Коперника, транспортними розв’язками та місцями концентрації ДТП в м.Тернополі, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології безоплатно передати, а Комунальному підприємству Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» прийняти на баланс системи відеоспостереження влаштовані під час виконання робіт на наступних об'єктах:

1.1. «Капітальний ремонт привокзального майдану залізничного вокзалу в м.Тернополі» в кількості 6 шт., загальною вартістю 73 982,64 грн. (сімдесят три тисячі дев’ятсот вісімдесят дві грн. 64 коп.); 1.2. «Капітальний ремонт – облаштування елементів благоустрою, зелених насаджень та освітлення прилеглої території до вул. Коперника в м.Тернополі» в кількості 7 шт., загальною вартістю 133 719,85 грн. (сто тридцять три тисячі сімсот дев’ятнадцять грн. 85 коп.);

1.3. «Капітальний ремонт – влаштування камер відеоспостереження на транспортних розв’язках та місцях концентрації ДТП в м.Тернополі» в кількості 37 шт., загальною вартістю 442 885,30 грн. (чотириста сорок дві тисячі вісімсот вісімдесят п’ять грн. 30 коп.). 2.Прийняття-передачу систем відеоспостереження, зазначених в п.1 даного рішення, оформити документами згідно вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.