Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про продовження договору оренди майна комунальної власності без проведення аукціону

Розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний центр громадського здоров’я» Тернопільської обласної ради від 23.09.2020 №284, представлений звіт про оцінку майна та рецензію на нього, довідку балансоутримувача про відсутність заборгованості зі сплати орендної плати, керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 18.12.2020 №8/2/31 «Про затвердження додаткового переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню, які мають право на отримання в оренду комунального майна без проведення аукціону», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Продовжити, без проведення аукціону, договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності укладений з комунальним некомерційним підприємством «Тернопільський обласний центр громадського здоров’я» Тернопільської обласної ради (ідентифікаційний код …, юридична адреса: м.Тернопіль, вул.Клінічна, 1) на нежитлові приміщення комунальної власності, згідно з додатком (додається).
2. Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна продовжити договір оренди на нежитлові приміщення, вказані в п.1 даного рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства України.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.