Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про ініціювання проєкту державно-приватного партнерства

Рішення втратило чинність відповідно до рішення ВК від 03.03.2021 № 169

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державно-приватне партнерство» та «Про концесію», постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2011 № 384 «Деякі питання організації здійснення державно-приватного партнерства» (зі змінами), рішенням міської ради від 20.12.2019 року № 7/42/7«Про Програму економічного та соціального розвитку Тернопільської міської територіальної громади на 2020-2021 роки», виконавчий комітет вирішив:
1. Ініціювати проєкт державно-приватного партнерства «Реконструкція незавершеного будівництва терапевтичного корпусу під пологовий будинок з жіночою консультацією міської комунальної лікарні №3 по вул.Волинська,40 в м.Тернопіль».
2. Управлінню економіки, промисловості та праці, управлінню містобудування, архітектури та кадастру, відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення, відділу державного архітектурно-будівельного контролю провести до 15 лютого 2021 року детальний аналіз концептуальної записки проекту державно-приватного партнерства «Реконструкція незавершеного будівництва терапевтичного корпусу під пологовий будинок з жіночою консультацією міської комунальної лікарні №3 по вул.Волинська,40 в м.Тернопіль» відповідно до Порядку проведення аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2011№ 384 (зі змінами).
3. Управлінню економіки, промисловості та праці за результатами детального аналізу концептуальної записки проєкту державно-приватного партнерства «Реконструкція незавершеного будівництва терапевтичного корпусу під пологовий будинок з жіночою консультацією міської комунальної лікарні №3 по вул.Волинська,40 в м.Тернопіль» підготувати та подати до 01 березня 2021 року на розгляд виконавчого комітету проєкт рішення щодо доцільності підготовки техніко-економічного обґрунтування проєкту державно-приватного партнерства «Реконструкція незавершеного будівництва терапевтичного корпусу під пологовий будинок з жіночою консультацією міської комунальної лікарні №3 по вул.Волинська,40 в м.Тернопіль».
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича та Ігоря Крисоватого.