Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про продовження договору оренди майна комунальної власності без проведення аукціону

Розглянувши звернення Тернопільського обласного центру з гідрометеорології від 31.08.2020 №19.01/10/305, представлений звіт про оцінку майна та рецензію на нього, довідку балансоутримувача про відсутність заборгованості зі сплати орендної плати, керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Продовжити, без проведення аукціону, договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності укладений з Тернопільським обласним центром з гідрометеорології (ідентифікаційний код 21134644, юридична адреса: м. Тернопіль, вул. Новий Світ, 17) на нежитлові приміщення будівлі комунальної власності, згідно з додатком (додається).
2. Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна продовжити договір оренди на нежитлові приміщення, вказані в п.1 даного рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства України.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.