Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про оголошення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 №1342, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Оголосити конкурс з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі згідно з додатком (додається).
2.Конкурсному комітету з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі провести до 22 грудня 2020 року конкурс з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі.
3.Управлінню транспортних мереж та зв’язку:
3.1.Спільно з відділом зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації опублікувати оголошення про проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в друкованих засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради.
3.2.Забезпечити прийом та зберігання конвертів з документами на участь в конкурсі з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в м. Тернополі.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.